top news

Producten

My hair but better

donderdag, 25 juli 2024 06:35

tbh - true beautiful honest van Schwarzkopf Professional is een multidimensionale permanente kleuring, die de natuurlijke lichte en donkere nuances van het haar accentueert.

De natuurlijke haarkleur wordt gekenmerkt door lichtere en donkerdere lokken. tbh - true beautiful honest verbergt de bestaande basis niet, maar omarmt de natuurlijke highs en lows en versterkt de kleur. Voor unieke, natuurlijk ogende resultaten met een multidimensionale dekking en een gezonde gloed.

Het complete assortiment bestaat uit 38 tinten en een Tone Softener, en biedt subtiele en poederachtige tinten in drie kleurrichtingen: Naturel (neutrale tinten met zachte accenten van chocolade en beige), Cool (moderne smokey tinten die helpen de onderliggende warmte te perfectioneren) en Warm (luxe primaire reflecties verzacht door roze ondertonen). De Tone Softener is ideaal voor het opfrissen van de kleur of het bieden van gloss services.

tbh - true beautiful honest bevat een vegan formule met tot 93 procent ingrediënten van natuurlijke oorsprong, tot 50 procent minder ammoniak en natuurlijke oliën voor een hoger niveau van verzorging tijdens de kleurervaring zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Bovendien helpt de HEP+ kleurstofmolecule in de formule het risico op het ontwikkelen van allergieën te verlagen.

Door te kiezen voor tbh - true beautiful honest draag je bij aan een positieve impact op het milieu. De kleuring is PETA-goedgekeurd en gebruikt gerecyclede materialen en Social Plastic in de productverpakkingen.

  • tbh - true beautiful honest



  •  
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL